Zilt Magazine

ZILT MAGAZINE

Het magazine voor zeilers verschijnt elke laatste donderdag van de maand. De meest actuele editie download je door op de voorpagina hieronder te klikken.

ZILT METEO

Op de Zilt Meteo Website vindt je de meest actuele weerberichten voor zeilers. Klik op de afbeelding hieronder.

ZILTE WERELD

is een initiatief van Zilt Media Producties, net als:

Zo werkt het

Op deze website zie je waar de Nederlandse en Belgische langeafstandszeilers zijn die hun thuishaven voor minimaal een jaar verlieten. Velen van hen geven ons regelmatig zelf hun positie door. Die gegevens worden meestal onmiddellijk verwerkt. Van anderen raadplegen we regelmatig hun website. Een waterdicht systeem is dat niet, we zijn afhankelijk van de frequentie waarmee de bemanning hun gegevens ververst. Daarom vermelden we altijd van wanneer het laatste positierapport dateert.


Door op het icoon in de kaart te klikken zie je om welke boot het gaat. In het venster geven we ook aanvullende informatie over de reis en de bemanning en vind je een link naar de website van de boot. In de grote kaart heb je niet alleen meer overzicht maar kun je ook op de naam van een boot zoeken. Door de naam aan te klikken zoomt de kaart automatisch in op de laatst bekende positie.


Deelname is gratis en verplicht je tot niets. De enige voorwaarde om mee te kunnen doen, is dat je op dit moment ook daadwerkelijk voor langere tijd zeilend onderweg bent.